Засідання педагогічної ради

25 квітня 2019 року
25  квітня 2019 р. в конференцзалі коледжу відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто та обговорено низку важливих питань. Зокрема: про підсумки діяльності за квітень  та поточні  завдання коледжу; про результати проміжної атестації студентів; про профорієнтаційну роботу циклових комісій за період лютий-квітень 2019 р.; про рівень наукової та професійної активності викладачів відповідно до Ліцензійних умов; про результати атестації педагогічних працівників у 2019 році.
На початку засідання директор коледжу Ільченко Н.В. привітала з перемогами студентів – переможців та призерів конкурсів, змагань та олімпіад, а також вручила грамоти викладачам Даль Н.В.,  Щербаковій А.П. за досягнення у роботі з обдарованою молоддю – підготовку переможців обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики та навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності».
Згідно з порядком денним  директор коледжу Ільченко Н.В. підвела підсумки роботи за останній місяць: проведено 3 Міжвузівські студентсько-учнівські конференції; відвідано 10 загальноосвітніх шкіл Приірпіння, Києво-Святошинського та Вишгородського районів; відбулися збори трудового колективу та конференція студентів з обрання представників з числа непедагогічних працівників та з числа студентів для участі у виборах ректора НУБіП України, які відбудуться 04 червня 2019 року; продовжена робота щодо співпраці з роботодавцями; пройшов незалежний замір знань студентів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», що проводить ДУ НМЦ «Агроосвіта»; проведено контрольне тестування  студентів ІІІ курсу економічного відділення  по використанню  програми електронного документообігу «M.E.Doc IS»  представником компанії  ТОВ «Інтелект-Сервіс» (з видачею сертифікатів); здійснювався благоустрій території та поточні ремонтні роботи, а також окреслила низку питань для розгляду і висвітлення доповідачами.  Серед першочергових завдань Наталія Володимирівна виокремила проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, підготовку акредитаційних справ зі спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Соціальна робота», «Економіка».
Т.в.о. завідувача економічного відділення Кошик В.В. та завідувач відділення підприємництва та інформаційних технологій  Лісовська Н.В. проінформували про результати проміжної атестації знань студентів станом на 01 квітня 2019 року та запропонували заходи  по удосконаленню організаційно-виховної роботи, виконання яких сприятиме покращенню якості освітнього процесу.
Про стан виконання плану заходів із покращення наукової та педагогічної активності викладачів щодо дотримання Ліцензійних вимог з кадрового забезпечення доповіли голови циклових комісій. Директор коледжу Ільченко Н.В. зауважила, що професійна та наукова діяльність кожного викладача повинна відповідати вимогам п.30 Ліцензійних умов та закликала активізувати діяльність з участі педагогів у науково-практичних конференціях, щодо публікації наукових статей, тез доповідей та підготовки навчальних посібників. Повторний розгляд цього питання відбудеться на червневому засіданні педагогічної ради.
Голови циклових комісій Даль Н.В., Гурська Л.Л., Березинець С.К., Підгурська І.С. прозвітували про проведену викладачами профорієнтаційну роботу.  Ільченко Н.В. звернула увагу на конкретизацію профорієнтаційної роботи кожного викладача в закріплених школах регіону та результативність цієї роботи.
Ільченко Н.В. доповіла про результати атестації педагогічних працівників, наголосивши при цьому на значенні наукової роботи, необхідності виробничого стажування для викладачів фахових дисциплін, участі у майстер-класах та педагогічних семінарах, упровадження нових освітніх технологій.
Активну участь в обговоренні питань порядку денного взяли члени педагогічної ради Сова В.М., Підгурська І.С., Даль Н.В., які поділились досвідом роботи по покращенню якості освітнього процесу в коледжі.
Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.
 

Оксана Погоріла, секретар педагогічної ради 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook