26 квітня 2019 року в конференцзалі коледжу відбулася настановча конференція з виробничої практики.

26 квітня 2019 року
Практична підготовка студентів - невід'ємний та обов'язковий компонент освітньо-професійної програми підготовки фахівців, який сприяє закріпленню професійних знань, умінь та навичок, що були набуті студентами в коледжі,  та їх поглибленню.
Метою практичної підготовки є закріплення набутих теоретичних і практичних знань, освоєння нових технологій, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень, виховання потреби у систематичному оновленні своїх знань для їх практичного застосування та психологічна адаптація до конкретних умов фахової діяльності.
26 квітня 2019 року в конференцзалі коледжу відбулася настановча конференція з виробничої практики для студентів груп 301-О, 302-О, 303-Ф, 304-Ф  економічного відділення та 305-М, 306-Т, 307-КС відділення підприємництва та інформаційних технологій.
У вступному слові завідувач  навчально-виробничої практики Погоріла О.І. наголосила на важливості проходження виробничої практики, дотримання студентами усіх правил та вимог. Також Оксана Іванівна детально розповіла присутнім про терміни проходження практики на підприємствах та звітну документацію, яку необхідно буде здати усім практикантам.
Завідувач відділу практичного навчання звернула увагу і на проведення студентами профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх шкіл, випускниками яких вони є.
Інженер з техніки безпеки Щербакова А.П. провела обов’язковий інструктаж з техніки безпеки на підприємствах, наголосивши на основних моментах Закону України про охорону праці, що стосується статті 11 «Охорона праці неповнолітніх».
Настановча конференція продовжилась у навчальних аудиторіях, де керівники практик провели детальні консультації щодо проходження виробничої практики і оформлення документації.
 

Навчальна частина 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook