У ПОШУКАХ ІСТИНИ

24 квітня 2019 року

Останнім часом на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого активно облаштовується музей кафедри, який вже став місцем, де не лише минуле зустрічається з сьогоденням, а й відбуваються всі урочисті та організаційні заходи за участі співробітників кафедри.

У створенні музею найактивнішу участь бере доцент кафедри Арнаута Олексій Володимирович, який є відповідальним за його створення, наповнення експонатами та функціонування. Для музейної експозиції пошук матеріалів Олексій Володимирович проводить не лише у НУБіП України, а також у Державному архіві міста Києва. Державний архів міста Києва (ДАК) - регіональна державна архівна установа, що здійснює приймання, опис і зберігання документів з історії Києва. Саме у фондах ДАК були знайдені цікаві матеріали з історії кафедри, які були відсутні у архівній базі НУБіП і які пролили світло на життя кафедри у повоєнний період.


Кафедра біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого і особисто автор цього повідомлення висловлюють  щиру подяку адміністрації та працівникам архіву за надану допомогу.

Доцент Олексій Арнаута

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook