Майбутні абітурієнти позмагалися за додаткові 20 балів до сертифікату ЗНО

15 квітня 2019 року

Хоч погода у Києві була по-весняному прохолодною, проте це не злякало більше 40 одинадцятикласників взяти участь в олімпіаді у НУБіП України та отримати до 20 балів додатково до сертифікату ЗНО.

Другий рік поспіль головою комісії був завідувач кафедри геодезії та картографії, доктор географічних наук, професор Іван Ковальчук, а допомагала йому із проведенням олімпіади з географії асистент Катерина Лук’янчук. Професор Іван Ковальчук каже, що рівень цьогорічних учасників олімпіади був вищим, ніж торік.

 


Під час перевірки робіт встановлено, що усі майбутні абітурієнти продемонстрували достатньо глибокі знання з географії.

Факультет землевпорядкування висловлює вдячність учням 11-х класів з різних областей України, які взяли участь в заочному та очному турах олімпіади, а також її організаторам та науково-педагогічним працівникам факультету, які вели активну профорієнтаційну роботу, зустрічали школярів, допомагали їм зорієнтуватися Києві та на території НУБіП України.

І сподіваємося, що усі учасники олімпіади влітку стануть студентами як нашого факультету, так й інших факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook