Міні-EdCampIrpin - 2019

13 квітня 2019 року
13 квітня 2019 року на базі Ірпінського НВК «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» Ірпінської міської ради відбулася Регіональна (не)конференція для педагогів афілійованої Міні-EdCampIrpin «Парадигма освітнього середовища XXI століття» під традиційним девізом «Дай, якщо можеш, – візьми, якщо хочеш» («Give – Get»). До її роботи долучилися і члени педагогічного колективу коледжу - к.е.н., викладач фахових дисциплін Вдович В.Г. та викладач вищої кваліфікаційної категорії Клименко Л.В.
Упродовж дня для учасників, які приїхали з різних куточків України, працювало близько тридцяти тематичних локацій з досвідченими спікерами, які провели панельні дискусії з актуальної тематики питань, що турбують освітян найбільше. Серед них: відкрита студія «Навчання з академічною доброчесністю: сучасний тренд в освіті» від Марти Томахів, майстер - класи від Ігоря Цигвінцева «Фізіологія та сприйняття світу через критичне мислення» та Вікторії Косик «Інтерактивні уроки з програмою mosaBook. Створюємо власний е-підручник», робота в групах з Вікторією Кондрашовою над проблемою «Професійне вигорання: хто винен і що робити», тренінг від Марини Дяченко та Олени Козак «ЮНЕСКО, «ОЗОНекшн», відкрита студія від Нелі Величко «Шлях до професіоналізму - сертифікація» та інші. Надзвичайно вразили години творчості з майстер-класами від Оксани Павловської, Анни Білоус, Лесі Харітоненко, Дениса Скрипки та робота мобільної бібліотеки на колесах «Книжкобус» у живому спілкуванні.
Подія залишила по собі найкращі враження та емоції, нові знайомства і корисний досвід, продуктивне спілкування, за що щиро вдячні координаторці Лесі Харітоненко, учням та членам колективу НВК «ILIT- МАН».
 
Валентина Вдович,
Людмила Клименко,

викладачі коледжу 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook