Участь студентів – фінансистів у Конференції наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України»

6 квітня 2019 року

 Котрий рік поспіль під егідою Української асоціації Римського клубу та Київського міжнародного економічного форуму в столиці розпочала роботу Конференція наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України». Вона об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами конкурсу економічних есе «Три ідеї для швидкого економічного зростання України».

   

Викладачі кафедри фінансів разом зі студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» прийняли активну участь у роботі конференції.
 
 
З вітальним словом до учасників конференції звернувся Віктор Галасюк – президент Української асоціації Римського клубу, народний депутат України, член-кореспондент Всесвітньої академії мистецтв та науки.
 
 
Ключовими міжнародними ТОП-спікерами виступили Ернст Ульріх Фон Вайцзекер – співпрезидент Римського клубу та Ерік Райнерт – засновник фонду «Інший канон», автор книги «Як багаті країни забагатіли та чому бідні залишаються бідними», що входить до ТоП-50 найвпливовіших економічних книг за останні 100 років. Крім того, спікерами виступили провідні українські та міжнародні економісти, науковці та успішні підприємці.
 
   
 Студенти мали можливість поспілкуватися зі спікерами та отримати відповіді на запитання, що їх цікавили, а також, обмінятися думками зі студентством з інших ВУЗів.
 
   
Сергій Онишко,

доцент кафедри фінансів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook