Відбулося чергове засідання кафедри педагогіки

10 квітня 2019 року

8 квітня 2019 року відбулося чергове засідання кафедри педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету. У ході засідання було обговорено ряд робочих питань. НПП кафедри обговорили питання про усунення академічної заборгованості студентів та підготовку студентів до участі в олімпіадах та їх супровід.

На засіданні було проведено обговорення претендентів (доцентів: Буцика І.М., Теслюк В.М., асистента Гончарук О.М.) на конкурс на заміщення посад, трудовий договір у яких закінчується 30.06.2019р. Було проведено таємне голосування та підраховано результати членами лічильної комісії.

Наступне питання, яке було розглянуто - про вибори делегатів із числа студентів на вибори ректора (04.06.2019 р.) університету і представлення ними студентського колективу на передвиборчій компанії 16.04.2019 р. Оформлення відповідних протоколів наставниками студентських груп.

На засіданні кафедри було рекомендовано: доцента Кучая О.В. на отримання стипендії Верховної ради; студентку 1 курсу ОП «Професійна освіта» перевести з платної форми навчання на бюджетну. Згадано було про дотримання ПП та НПП виконавської та трудової дисципліни.

Ключовим питанням засідання кафедри був попередній розгляд дисертаційного дослідження В.І. Попович на тему «Формування мовленнєвої культури майбутніх фахівців з туристичного обслуговування у професійній підготовці» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук. Науковий керівник: док.пед.н., доцент В.А. Кручек. Рецензенти: док.пед.н., доцент О.В.Кучай, док.пед.н., професор О.В. Васюк. У результаті заслуховування кафедрою було рекомендовано: після доопрацювання винести на розгляд наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Доцент кафедри педагогіки
Валентина Теслюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook