Студенти спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» відвідали Музей історії університету

3 квітня 2019, 18:52

Ми вчимо історію більшу частину нашого життя. Спочатку ми збагачуємо наші знання в школі, потім в університеті, а пізніше робимо це самостійно і в залежності від бажання. Щоразу ми повертаємося в далеке минуле нашого народу і країни, адже тоді маємо змогу відповісти на безліч питань. 

Колись Олександр Довженко сказав: «Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців». Хтось сказав, що минуле – це своєрідний досвід, який ми переймаємо від батьків, дідів, наставників і без інформації попередників так ніколи б і не дізналися традицій, звичаїв, культури, форм поведінки тощо.

2 квітня 2019 року студенти 2 курсу 10 групи факультету ветеринарної медицини спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» разом зі своїм наставником доцентом Михальською В. М. відвідали Музей історії університету, розташований у 3 навчальному корпусі. 
Музей історії НУБіП України є окрасою і візиткою нашого університету. Основне призначення музею – це ознайомлення студентів та гостей з історією університету, з його головними навчальними, науково-дослідними і культурно-масовими здобутками.

Під час екскурсії, яку провела Тетяна Миколаївна Чумак, студенти дізналися, що музей складається з трьох відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО, а також учасникам цих подій з числа представників університету; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, видатним випускникам різних часів, сучасній діяльності інститутів та факультетів. В ході екскурсії студенти мали змогу ознайомитись із розмаїттям колекцій і унікальністю збережених раритетів, яких немає в інших музеях України.

Відвідавши музей, студенти дізналися про видатних вчених, які брали участь у створенні та розвитку нашого Університету, про головні досягнення співробітників та студентів та отримали багато позитивних вражень

Максим Сокольвак,
студент 2 курсу 10 групи ФВМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook