Міжнародні стандарти у науковій роботі

29 березня 2019 року

   На запрошення кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського та за сприяння проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) 26 березня 2019 р. Др. Міхаель Шмітц,  професор Гіссенського університету імені Юстуса Лібіха (Юстус-Лібіх Університет Гіссен, Німеччина) прочитав лекцію студентам факультету аграрного менеджменту на тему: «Міжнародні стандарти у науковій роботі». 

   Доповідач звернув увагу на теми, які представляють інтерес, детально розкрив структуру наукової роботи та формальні вимоги до її оформлення.

   Др. Міхаель Шмітц акцентував увагу на методах, що користуються попитом при підготовці наукової роботи, серед яких відмітив часткові мультипродуктові мультирегіональні моделі рівноваги, загальні моделі рівноваги в народному господарстві (наприклад, GTAP), економічні аналізи зведених та часових рядів, текстові аналізи експертних опитувань із залученням комп’ютерної техніки, моделі господарств з домашнім виробництвом та економетричні моделі, методи монетарної оцінки навколишнього середовища (оцінювання контингенту, методи витрат на відрядження), прикладна економіка добробуту та аналіз користі та витрат. 

   Лектор також надав загальні рекомендації щодо написання наукової роботи, а також підготовки доповіді. 

 

 

   На лекції були присутні студенти  4 курсу та студенти магістратури 1 року навчання спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування», а також викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

 

   Традиційно переклад лекції на високому професійному рівні забезпечила Марія Ярошко – експерт з питань аграрної політики, заступник керівника проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) при Національній асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, здобувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.

 

Аліна Троян, доцент кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook