Майстер-клас від випускників для першокурсників спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

23 березня 2019 року
      Днями відбулася зустріч випускників з магістрами та бакалаврами першого року навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». На цій зустрічі також були присутні викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі.
У вступному слові завідувач кафедри Надія Резнік наголосила на важливості базової підготовки студентів початкових курсів, як передбачено навчальними планами Міністерства освіти й науки України та запевнила, що у подальшому кафедра всіляко залучатиме бакалаврів спеціальності до участі у різноманітних заходах, що проводяться кафедрою.
Професор кафедри Микола Солодкий зазначив, що біржова діяльність є надзвичайно важливим модулем у підготовці фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, які користуються попитом на ринку праці.
     Викладачі кафедри, доцент Валентина Яворська, доцент Любов Панкратова, представили свій напрям навчальної та наукової роботи та зауважили на необхідності отримання глибоких знань з таких базових дисциплін, як економічна статистика, теорія ймовірності, іноземна мова тощо. Ці базові знання дають змогу успішно засвоїти навчальні дисципліни наступних курсів, що направлені на підготовку фахівців з обраної спеціальності.
Родзинкою зустрічі були презентації випускників кафедри Віталія Костилянута Олександра Трішинаякі продемонстрували теоретичні знання і вміння, що здобули під час навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та практичної роботи в якості трейдерів біржового ринку. Гості висвітлили основні біржові поняття, без яких неможливо було продовжити роботу, а вже потім продемонстрували можливості торгової платформи Saxo Trader та на реальному прикладі показали, як можна здійснити торгову операцію у реальному часі.
Випускники поділилися своїми враженнями про навчання у магістратурі зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Особливий інтерес у першокурсників викликала інформація про можливість практичного використання навчальних торгівельних платформ, проходження практики на провідних біржах України.
В цілому, зустріч виявилася досить продуктивною - першокурсники зрозуміли, що будуть вивчати на старших курсах та ознайомилися з "азами" майбутньої професії.

Любов Панкратова,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі  
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook