Профорієнтаційна робота кафедри банківської справи та страхування в Білоцерківському районі Київської області.

24 березня 2019 року
20 березня 2019 року делегація викладачів економічного факультету кафедри банківської справи та страхування, зокрема кандидати економічних наук, доценти Аврамчук Лідія Андріївна та Файчук Ольга Валеріївна з робочим візитом відвідали учнів загальноосвітніх шкіл Білоцерківського району, Київської області.
Розпочали свою подорож представники економічного факультету, із навчально-виховного об’єднання ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок в селі Піщана, наступною була Фурсівська ЗОШ І-ІІІ ступенів в селі Фурси та завершальною стала Шкарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів в селі Шкарівка Білоцерківського району Київської області.
Перш за все викладачі та учні згадали минулу зустріч навесні 2018 року та поспілкувались щодо важливості набуття компетенцій фінансово грамотної людини. Розмова відбулась у легкій та невимушеній атмосфері. Протягом всієї зустрічі викладачі кафедри постійно спілкувались з учнями школи та намагались показати актуальність професії фінансиста в сучасних реаліях.
Наступним етапом було проведення запланованого воркшопу : "Мій успіх починається тут...". Не лише менше покоління, але і вчителі прийняли активну участь у вирішенні фінансових іграх, завданнях та ситуаційних кейсах. Присутні отримали наступну дозу знань та навичок щодо фінансової грамотності. 
  
Також Лідія Андріївна та Ольга Файчук акцентували увагу учнів щодо переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на економічному факультету за спеціальністю 072 – «Фінанси, банківська справа і страхування». Зосередили увагу на можливості навчатись в одному з провідних вишів України та Києва. Також, акцентували увагу, що навчальні плани адаптовані до міжнародних стандартів. Розповіли про унікальну можливість отримати подвійний диплом та пройти виробниче стажування за кордоном. Уточнили різноманітні питання стосовно вступної компанії та донесли до відома щодо олімпіади НУБіП України. В завершення, викладачі економічного факультету запросили учнів та їхніх батьків на День відкритих дверей, роздали буклети та анкети випускника.
 
Загалом, делегація викладачів була приємно вражена рівнем підготовки учнів відвіданих шкіл та сподівається на плідну співпрацю.
Висловлюємо подяку за допомогу в організації та теплий прийом директору ОНЗ Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Білоцерківської районної ради Київської області Олегу Владиславовичу Крутакову, директору НВО ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок в селі Піщана Білоцерківського району Київської області Лілі Петрівні Ляшенко та директору Фурсівської ЗОШ І-ІІІ ступенів в селі Фурси Білоцерківського району Київської області, Шевченку Михайлу Івановичу.
 
к.е.н., доц. кафедри банківської справи та
страхування Анатолій Васильович Фурса
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook