Професор Ральф Шлаудерер – гість факультету аграрного менеджменту!

22 березня 2019 року

     20-21 березня на факультеті аграрного менеджменту з візитом перебуває професор, доктор Ральф Шлаудерер, декан сільськогосподарського факультету, керівник міжнародної магістерської програми "Аграрний менеджмент" (ІМА) Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина).


  Метою приїзду є обговорення сучасного стану та подальшого розвитку міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент». Нагадаємо, що ця програма була акредитована Міжнародною сертифікаційною агенцією ACQUIN і отримала сертифікат, який діє до 30 вересня 2021 р.
    Отримана Міжнародна акредитація підтверджує відповідність навчального плану європейським вимогам до аналогічних програм в Європі, високу якість викладання в НУБіП України та дає можливість студентам, що навчаються за даною програмою отримати подвійні дипломи – НУБіП України та УПН Вайнштефан (Німеччина). Зустріч з декнаом фаультету аграрного менеджменту – Анатолієм Остапчуком та координатором програми – Наталією Коваленко стосувалася питань щодо умов отримання студентами подвійних дипломів та підтримки належної якості викладання дисциплін.

 


   Нинішнє завдання програми «Адміністративний менеджмент» – підготовка нового покоління керівників і управлінців, здатних комплексно розв’язувати складні економічні задачі, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів та ефективно використовувати найсучасніші бізнес-технології. Важливими особливостями міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент» є її зорієнтованість на реалії українського агробізнесу, комбінування теоретичної підготовки і розвитку практичних навичок у студентів, задіяність у навчальному процесі висококваліфікованого україно- й німецькомовного професорсько-викладацького складу, проведення фахових блок-семінарів для студентів і викладачів курсу.


   Також профеором Р. Шлаудерером була проведена лекція для бакалаврів та магістрів спеціальності "Менеджмент" на тему: «Застосування програм прийняття управлінських рішень «МАХ» та «RegioMAX». Лекція викликала живий інтерес у студентів, виникла жива дискусія, студенти ставили багато питань, на які доповідач дав вичерпні та неординарні відповіді.
     Сьогодні наш гість прийме активну участь у Дні відкритих дверей факультету аграрного менеджменту.

 
к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
Коваленко Наталія

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook