На факультеті аграрного менеджменту відбулась зустріч з випускниками коледжів та технікумів 2019 року, що бажають стати студентами-менеджерами та маркетологами!

21 березня 2019 року
10 навчальний корпус НУБіП України

21 березня 2019 році факультет аграрного менеджменту гостинно відчинив свої двері для майбутніх менеджерів та маркетологів, їх батьків та гостей.

Зустріч розпочалася о 9.00 у 3 корпусі, куди прибули наші гості. Протягом двох годин вони знайомилися з експозиціями різних факультетів, мали змогу оцінити власні схильності до управлінської діяльності, набуті вміння та навики, поспілкувалися з нинішніми студентами факультету. 

 

Далі була зустріч з керівництвом та лідерами студентського самоврядування НУБіП, де була передана основна загальна інформація за основними напрямами діяльності в університеті. 

По завершенню офіційної частини Свята для гостей було проведено екскурсію по території студентського кампуса НУБіП України та факультетської бази.

 

Знову ошатна, затишна 233 аудиторія 10 корпусу вщерть наповнена молодими людьми, які зацікавилися здобуттям управлінського фаху на факультеті аграрного менеджменту в НУБіП України. Майбутні студенти скористалися можливістю не лише безпосередньо вислухати повідомлення ректора, поспілкуватись з деканом факультету, завідувачами кафедр, викладачами, заступником відповідального секретаря Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити заклад вищої освіти, до якого мріють вступати.
Основні академічні, наукові, мистецькі та спортивні здобутки факультету аграрного менеджменту яскраво і лаконічно презентував декан Анатолій Остапчук. Він також акцентував увагу на успішній роботі Ради роботодавців факультету та перспективах працевлаштування випускників.


Родзинкою цьогорічної зустрічі стала безпосередня участь у діалозі з абітурієнтами факультету аграрного менеджменту деканів провідних університетів-партнерів з Європейського Союзу: Єлени Горської, декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра, Словаччина) та Ральфа Шлаудерера, декана факультету сільського господарства та продовольства Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Трздорф, Німеччина).

Вони розповіли майбутнім студентам, що багаторічна співпраця їх факультетів з факультетом аграрного менеджменту засвідчує високий рівень підготовки студентів, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив та відкритість адміністрації факультету до мобільності студентів та міжнародний супровід навчального процесу.
Особливості змісту освітніх програм та підготовки за спеціальностями презентували завідувачі кафедр: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності - Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського - Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі - Руслан Буряк та представник кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко.
З особливостями навчання та стажування студентів за кордоном та перспективою їх участі у програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомила присутніх координатор міжнародних програм факультету, кандидат економічних наук, доцент Олена Ковтун. Вона зазначила, що нині рівень викладання та наповнення освітніх програм відповідають світовим вимогам, про що свідчать Міжнародні сертифікати про акредитацію освітніх програм.
Про особливості вступної кампанії 2019 року відповідно до затверджених Правил прийому на навчання в НУБіП України в 2019 році розповів заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Анатолій Міняйло, зазначивши, що навчання на факультеті аграрного менеджменту в НУБіП України – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана сьогодні на ринку праці.


На особливості навчального процесу на факультеті, можливості поєднання академічної роботи з цікавим та корисним дозвіллям сконцентрував увагу заступник декана Олександр Новак та запевнив присутніх у готовності всього педагогічного колективу факультету максимально сприяти цьому.
Про яскраві моменти феєричного студентського життя та культурного дозвілля розповів студент магістратури ФАМ, випускник 2015 року Боярського коледжу екології і природних ресурсів за спеціальністю «Організація виробництва» Дмитро Дісковський. Він зазначив, що пишається своїм вибором факультету, адже за роки навчання крім отримання академічних знань, зміг розвинути в собі інші таланти: акторську майстерність, комунікативні здібності та спортивні можливості. І слова Дмитра не є безпідставними, адже він свої вміння здобував під час підготовки та безпосередньої участі у виступах факультетського колективу на Міжнародному мистецькому конкурсі Голосіївська весна, де факультет аграрного менеджменту 5 років поспіль є переможцем та лауреатом; працюючи у наукових гуртках в університеті (був старостою гуртка «Філософ»), беручи участь у різних інтелектуальних та творчих ініціативах Студентської організації НУБіП України (визнаний кращим спікером команди факультету на «Студентських дебатах – 2019»). Нещодавно Дмитро Дісковський отримав звання чемпіона України з бойових мистецтв ММА.

До виступу був запрошений випускник ФАМ, який планує продовжити навчання закордоном, також всесторонньо розвинена особистість, екс-капітан футбольної команди НУБіП України Сергій Романчук. Він додав, що сьогодні молодій людині необхідно вивчати іноземні мови та закликав майбутніх студентів не легковажити можливостями навчання за кордоном, які надає своїм студентам факультет аграрного менеджменту.
Важливо також, що під час заходів до Дня відкритих дверей присутні отримали вичерпну інформацію та ознайомилися з переліком спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється на факультеті; переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО на відкриті (бюджет, контракт) та небюджетні (тільки контракт) конкурсні пропозиції; особливостями розрахунку конкурсного балу з урахуванням участі у Всеукраїнських олімпіадах, галузевого та сільського коефіцієнтів; спеціальними умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти; переліком необхідних документів для вступу, умовами проживання; особливостями навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Висловлюємо вдячність керівництву навчальних закладів, які надали можливість участі своїм студентам та учням у зазначених заходах (Сергію Кропивку – Боярський коледж екології і природних ресурсів, Наталії Ільченко  – Ірпінський економічний коледж, Віктору Малюзі – Глевахівська ЗОШ, Ользі Кайзер – Володарська ЗОШ №2, Петру Аврамчуку – Володарська ЗОШ №1, викладачам та вчителям, які супроводжували дітей: Надії Стороженко, Лідії Альошиній, Наталії Федосєєвій, Аллі Мурашко, Олені Мейті та студентам факультету аграрного менеджменту, які донесли абітурієнтам важливу інформацію та зацікавили їх до навчання в університеті та на факультеті. 

Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого факультету аграрного менеджменту!!!


Чекаємо на Вступі-2019!

Олександр Новак, заступник декана

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook