ІІ місце у 29-й спартакіаді Здоров’я НУБіП України 2018-2019 н.р. із шахів виборола команда агробіологічного факультету

15 березня 2019 року

 

     З 27 лютого до 12 березня в НУБіП України проходили змагання серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників з шахів. Ці змагання були вже третім турніром з шахів для викладачів і співробітників університету в цьому навчальному році, що свідчить до відношення до такого інтелектуального виду спорту як шахи.

     Цього року регламент змагань з шахів був достатньо цікавим і водночас складним. В турнірі взяли участь збірні командами 10 факультетів, двох ННІ та ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, всього 78 осіб, з них 16 жінок. Серед учасників змагань 3 декани, 10 професорів. Кожна команда виставляла на тур по 5 гравців, з яких обов’язково мала бути одна жінка. Усі партії грали за шаховим годинником.

        

Команду агробіологічного факультету  представляли  викладачі кафедри овочівництва і закритого грунту - Юрій Слєпцов, Олександр Шеметун, Іван Федосій та асистент Олександр Комар      

     Підсумковий протокол змагань, списки учасників, результати ігор в групах, стикових ігор, ігор у фіналі розміщені на сторінці Спорт/ Протоколи змагань (https://nubip.edu.ua/node/3317).

 

Вітаємо наших шахістів із почесним ІІ місцем і бажаємо в подальшому ще більших перемог!!!

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook