Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

15 березня 2019 року

 

     На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів освітнього ступеня «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

     До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4-го і 3-го курсів (скороченого терміну навчання) освітнього ступеня «Бакалавр» та студенти 1-го і 2-го курсів освітнього ступеня «Магістр»спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». До складу комісії з перевірки результатів робіт входили завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, д.т.н., професор Віталій Лисенко, д.т.н., професор Сергій Шворов, к.т.н., доцент Ігор Болбот.

     Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців освітнього ступеня «Бакалавр»спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

          І місце – Москаленко Андрій;
          ІІ місце – Голота Антон;
          ІІІ місце – Варакута Андрій та Макарук Дмитро;

     освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

          І місце – Рахманіна Анастасія;
          ІІ місце – Логвиненко Сергій та Пасєка Роман;
          ІІІ місце – Любцов Іван.

     Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», котрий відбудеться на базі Одеської національної академії харчових технологій в травні поточного року.

Ігор Болбот,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook