ПОЄДНУЄМО НАВЧАННЯ ІЗ КУЛЬТУРНО-МАСОВИМИ ЗАХОДАМИ

15 березня 2019 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

ПОЄДНУЄМО НАВЧАННЯ ІЗ КУЛЬТУРНО-МАСОВИМИ ЗАХОДАМИ

 

Після закінчення зимових канікул доцентом кафедри фітопатології Мирославом Піковським проведено чергову зустріч із студентами скороченого терміну навчання спеціальності “Захист і карантин рослин”, на якій обговорено результати залікової та екзаменаційної сесії. Також до відома студентів було доведено “Правила призначення академічних стипендій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України”. При цьому, акцентовано увагу на переліку основних досягнень у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності, що враховуються для розрахунку додаткових балів при формуванні рейтингу успішності (додаткові бали) студентів:

Блок 1. Участь у діяльності органів студентського самоврядування та соціальна.

Блок 2. Навчально-наукова робота.

Блок 3. Спортивно масова робота та військово-патріотичне виховання.

Блок 4. Культурно-мистецька робота.

Також наведено перелік документів для призначення соціальної стипендії студентам пільгових категорій денної форми навчання за державним замовленням.

 

 

 

З метою підвищення культурного та патріотичного розвитку ми разом із наставником 28 лютого 2019 р. відвідали Національний військово-історичний музей України (http://nvimu.com.ua), де мали нагоду ознайомитися з наступними його експозиціями: Давні часи. Київська Русь.
Доба Козацтва. Українці у Першій світовій війні. Українські визвольні змагання 1917–1921 рр. Радянські збройні сили у 20–30-х роках ХХ ст. ІІ світова війна 19391945 рр. Розбудова Радянської Армії на території УРСР у повоєнний період (1945-1991 рр.). Збройні Сили України на захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України.

14 березня 2019 р. нами проведено зібрання на якому звернено увагу щодо участі в голосуванні на виборах президента України (перший тур голосування за кандидатів на пост керівника країни відбудеться 31 березня 2019р.). Студентам необхідно уточнити адресу дільничної виборчої комісії. Виборці можуть перевірити правильність внесених даних, прийшовши в дільничну виборчу комісію.

 

 

 

 

 

Софія Гармаш,

студентка 3 курсу,

факультету захисту рослин, біотехнологій та екології,

спеціальності “Захист і карантин рослин”

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook