Рада роботодавців факультету захисту рослин, біотехнологій та екології: спільно оновлюємо навчально-виробничі програми

15 березня 2019 року
     15 березня 2019 року відбулося засідання ради роботодавців факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Відкрив захід декан факультету Микола Доля, ознайомивши учасників зі станом ринку праці в Україні. На засідання були запрошені представники провідних фірм та компаній України.

     На сучасному рівні роботодавці озвучили актуальність і особливість підготовки фахівців за спеціальностями «Захист і карантин рослин», «Біотехнології та біоінженерія», «Екологія та охорона навколишнього середовища».

     Із пропозиціями щодо посилення практичної підготовки студентів на передових виробничих підрозділах, проходження практичного навчання та працевлаштування до присутніх звернулися директор СФГ «Оберіг» Хмельницької обл. Вадим Стоян, директор з персоналу ТОВ «Укравіт» Артазей Олена, генеральний директор ТОВ «Дельта-Агро» Сергій Березовський, начальник відділу фітосанітарної експертизи та аналізу ризиків Держпродспоживслужби України Ольга Башинська, генеральний директор ТОВ ТД «БТУ-Центр» Владислав Болоховський, заступник генерального директора з інновацій Індустріальної молочної компанії (ІМК) Богдан Кривіцький, начальник відділу садово-паркового господарства КО «Київзеленбуд» Олег Олюнін, менеджер Всеукраїнського наукового інституту селекції Катерина Гринчук, еколог ДУ «Держгрунтохорона», лабораторії екологічної безпеки земель, якості продукції і довкілля Лілія Молдаван та інші. Вони озвучили сучасні можливості участі забезпечення фахівців бізнес проектами, а також необхідними умовами для роботи на підприємствах за фахом.

      Підсумки наради підвів перший проректор НУБіП України Ігор Ібатуллін. Особливу увагу він приділив якості навчального процесу та матеріально-технічному забезпеченню лабораторій новітніми приладами і обладнанням, сертифікованими за європейськими стандартами.

     Роботодавці запросили студентів факультету на практику із перспективою подальшого працевлаштування. На нараді підведені підсумки роботи і озвучений план подальшої плідної співпраці за новітніми навчально-виробничими програмами.

Оксана Сикало,
заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook