Відкрита лекція на тему: «Системоутворюючі компоненти прийняття управлінських рішень в органах публічного управління»

13 березня 2019 року

 

Згідно з графіком відкритих лекцій 13 березня 2019 року свою майстерність та знання предмету демонструвала доктор наук з державного управління Ірина Грищенко.
Для магістрів другого року навчання із спеціальності «Публічне управління та адміністрування» вона прочитала лекцію «Системоутворюючі компоненти прийняття управлінських рішень в органах публічного управління».
 
 
 
Протягом лекції слухачі та науково-педагогічні працівники ННІ післядипломної освіти ознайомилися з новаціями прийняття управлінських рішень органами публічного управління. Непідробну зацікавленість у присутніх магістрів, більшість з яких працюють в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, викликала презентація новітніх моделей, інструментів та системних підходів до аналізу причин виникнення системних проблем в публічному управлінні та до механізмів їх розв’язання.
 
Присутні на лекції директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць, заступники директора Тереза Микицей та Віктор Пабат, завідувач кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька, в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова, науково-педагогічні працівники, професори Тетяна Лукіна, Габріел Спаський, доценти Стефанія Мосіюк, Олександр Стретович, Владислав Скрипниченко та інші відзначили високий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, вміння налагоджувати діалог з аудиторією, послідовність і лаконічність у проведенні заняття.
 
 
 
 
Ольга Витвицька,
завідувач кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності
 
 
 
 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook