Широкі можливості студентів для проходження виробничої практики

13 березня 2019, 19:31

       Освіта студента не може складатися лише з засвоєння теоретичного матеріалу, це знання якісний спеціаліст повинен закріпити на практиці. Для наших гуртківців практична підготовка є не менш важливою, ніж для студентів інших спеціальностей і провідні насіневі фірми це розуміють не менше студентів. Для отримання молодих якісних спеціалістів багато фірм виявлять бажання самими навчити студентів практичних навиків, необхідних для подальшого працевлаштування у провідних насіневих та селекційних корпораціях.

     
     Наші гуртківці не є виключенням. Відбулася зустріч з представниками одразу двох організації. Перед студентами виступили працівники одного з найбільших агрохолдингів України  OOO«Kernel» запропонувавши взяти участь у спеціальній програмі «Kернел-шанс» та після проходження навчання – успішне працевлаштування.
     Також до наших студентів завітали представники французького кооперативу MasSeeds. Розповідали про умови проходження селекційної практики на полях Київської, Харківської, Дніпропетровської, Сумської та Чернігівських областях. Розповіли про практичні навики, які студенти можуть отримати в них на роботі. Зацікавили новоствореною науковою лабораторією поблизу м. Бориспіль, а також конкурентною заробітною платою. Запропонували заповнити анкети, та роздали кожному ознайомчу літературу.
     Студенти-гуртківці були досить зацікавлені в проходженні практики на цих господарствах і тому з нетерпінням чекають на початок своєї виробничої практики.  
 
Юлія Дмитренко,
асистент кафедри генетики, селекції
та насінництва ім. проф. М. О. Зеленського
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook