Розвиваємо лідерство: команда НУБіП – переможець програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України»

11 березня 2019 року
     На початку березня відбувся підсумковий захід програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України», що тривав з 2016 по 2019 роки. За цей час учасниками проекту стали близько сорока навчальних закладів вищої освіти України. Партнерами даної програми в Україні стали Інститут вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Фундація лідерства для вищої освіти (Велика Британія), а також Міністерство освіти і науки України.

     У 2018-2019 роках за результатами конкурсного відбору команда Національного університету біоресурсів і природокористування України стала переможцем третього етапу цієї програми і розпочала роботу над проектом «Розвиток лідерського потенціалу молодих вчених університету». Керівник проекту – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Виконавцями проекту були заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Алла Кравченко, завідувач кафедри філософії Інна Савицька, студентка економічного факультету НУБіП України Катерина Дювенжі, науковий співробітник Олександр Прохорчук, голова Спілки молодих вчених Марина Галат і голова Ради молодих вчених юридичного факультету Євгеній Шульга. Ідеєю для виконання проекту стала ініціатива ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка про створення «Школи лідерства» для активної молоді Університету.

     Під час підсумкового заходу, що проходив у форматі ток-шоу, учасники почули надихаючі виступи міжнародних експертів, змогли обмінятися досвідом і кращими практиками та прийняти участь у цікавій дискусії.
     Почесними спікерами панельних дискусій стали Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та Елісон Джонс, генеральний директор національної освітньої агенції Великої Британії Advance HE.

     На завершення заходу усі учасники проекту отримали почесні відзнаки і сертифікати учасників заходу від директора Британської Ради в Україні Саймона Вільямса.

Сподіваємось і на подальшу співпрацю у наступних проектах!


Марина Галат

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook