Заступники декана факультету ветеринарної медицини провели профорієнтаційну роботу з випускниками Київської гімназії №39

8 березня 2019, 10:30

6 березня 2019 року на факультет ветеринарної медицини НУБіП України завітали випускники Київської гімназії №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького разом із своїми класними керівниками. Їх зустріли заступники декана факультету Василь Данілов, Юрій Жук та Сергій Деркач, які ознайомили з факультетом ветеринарної медицини НУБіП України. Майбутнім абітурієнтам були роздані буклети факультету та університету, студентська газета «Punctum Optimum», газета «Університетський кур’єр» тощо.


Заступник декана Василь Данілов презентував історію та сьогодення факультету, представив науково-педагогічний колектив кафедр, ознайомив гостей з матеріально-технічною базою. Акцент був зроблений на те, що через півтора роки факультет буде відзначати 100-річну історію. Він також наголошував на тому, що у галузі знань 21 – «Ветеринарна медицина» є дві спеціальності: 211 – «Ветеринарна медицина» та 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Навчальний план підготовки фахівців ветеринарної медицини адаптований до вимог Міжнародного європейського бюро. Василь Данілов наголосив, що місць для навчання усіх буде достатньо, оскільки на освітній ступінь «Магістр» збільшений ліцензійний обсяг до 350 осіб. Абітурієнти задали ряд запитань, на що отримали вичерпні відповіді.

Заступники декана провели екскурсію по факультету і ознайомили абітурієнтів з фундаментальними та клінічними кафедрами. Вони відвідали кафедру паразитології і тропічної ветеринарії, але особливий інтерес викликав у абітурієнтів відвідування кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, де були продемонстровані пластиновані препарати та музей анатомії.


В’ячеслав Соломон ознайомив абітурієнтів із роботою Клінічного центру «Ветмедсервіс», сучасним обладнанням для діагностики та лікування дрібних домашніх та продуктивних тварин.

Отож! Чекаємо випускників на факультеті ветеринарної медицини.

Заступники декана Василь Данілов,
Юрій Жук, Сергій Деркач


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook