Проект щодо проведення тренінгів для школярів м. Києва

7 березня 2019 року
 

Спільний пілотний проект кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту НУБіП України щодо розвитку співпраці зі школами м. Києва через проведення тренінгів

 

     Напередодні свята весни, а саме 6 березня в рамках пілотного проекту, організаторами якого є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту та кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту, було проведено профорієнтаційний захід серед школярів у формі тренінгу з маркетингу та менеджменту. Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєва Катерина Андріївна та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик Олена Вікторівна запропонували учням 11-х класів середньої школи № 166 м. Києва (з якою уже у минулому році підписано договір про співробітництво) відчути себе експертами і на основі методу експертних оцінок визначити якість мультифруктових соків відомих в Україні торгових марок. Учні виступи не лише експертами, а взяли активну участь у процесі визначення результатів та підрахунку суми виставлених балів своїх колег. 

     Під час проведення тренінгу Алексеєва К.А. та Четверик О.В. зупинилися зокрема на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБІП України. Учні були ознайомлені зі структурою факультету аграрного менеджменту (наявністю кафедр та сучасних освітніх програм) та перевагами навчання на ньому, особливостями та кваліфікаційними вимогами до менеджера, project-менеджера та маркетолога, можливостями працевлаштування після завершення навчання завдяки активній співпраці з представниками роботодавців, перспективам отримання подвійних дипломів завдяки паралельному навчанню в європейських університетах-партнерах, наявності практики за кордоном, а також можливості паралельно навчатися на потужній військовій кафедрі, яка є однією з найбільших в Україні.
 
     Майбутнім вступникам були представлені інформативні друковані матеріали факультету аграрного менеджменту, оригінальні відеоролики, які знімали наші студенти про своє студентське життя і навчання в НУБІП. Кожному із наших майбутніх студентів були вручені друковані буклети з контактною інформацією про умови вступу. Наприкінці заходу зацікавлені абітурієнти заповнили анкети та надали свою контактну інформацію.

     Варто також відмітити, що представники факультету аграрного менеджменту Алексеєва Катерина та Четверик Олена мали можливість поспілкуватися з директором школи Панько Світланою Олексіївною та заступником директора школи Оліфер Катериною Андріївною щодо перспектив розширення співпраці у рамках наявного договору, зокрема через створення нових інформаційних зв’язків з батьками абітурієнтів.


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Олена Четверик, 
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook