Співробітники кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка відвідали один із провідних вузів Казахстану – університет «Туран»

4 березня 2019 року

15 лютого 2019 року д.е.н., професор Рогач С.М. і к.е.н., доцент Мірзоєва Т.В., перебуваючи в робочій поїздці в Казахстані, з метою розвитку міжнародного партнерства відвідали перший приватний університет «Туран». Нині вуз є ядром освітньої корпорації та здійснює підготовку за 25 спеціальностями бакалаврату, 15 спеціальностями магістратури та 3 спеціальностями докторантури PhD. 

У рамках візиту відбулася екскурсія університетом і робочі зустрічі з деканом економічного факультету Таменовою С.С., заступником декана економічного факультету Жарилкасином Ж.К. і завідувачем кафедри «Світової та національної економіки» Закіровою Д.І.

Зокрема, в ході зустрічі з завідувачем кафедри «Світової та національної економіки» були обговорені програми розвитку співпраці між кафедрами в рамках міжнародного партнерства. Головним предметом обговорення стали питання обміну інноваційними технологіями та методами навчання, спільної реалізації наукових досліджень і проектів, а також розвитку академічної мобільності викладачів і студентів.

 

 

Доцент Мірзоєва Т.В. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook