Профорієнтаційна робота НПП кафедри генетики, селекції і насінництва

4 березня 2019, 18:46
Іллінецький державний аграрний коледж
     Залучення талановитих абітурієнтів є важливим завданням профорієнтаційної роботи. Адже свідомий вибір студентом своєї майбутньої спеціальності є запорукою його зацікавленості у навчанні, відповідно, якісного освітнього процесу. Студенти коледжів якраз і є тими потенційними вступниками, які, як правило, вже обрали свій майбутніх фах. Тому на агробіологічному факультеті неабияку увагу приділяють саме зустрічам із студентами коледжів і технікумів. Минулий тиждень видався досить насиченим у цьому плані.
  За ініціативи завідувача кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського Віталія Жемойди делегація університету відвідала Іллінецький державний аграрний коледж, який, по праву, вважається одним з найкращих в Україні серед аграрних навчальних закладів такого типу. На Вінниччину вирушили заступник відповідального секретаря приймальної комісії Анатолій Міняйло, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Віталій Жемойда, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександр Цизь, провідний фахівець відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Дмитро Заїчко. Супроводжував делегацію також студент-випускник коледжу, а нині студент НУБіП України, дипломник кафедри генетики, селекції і насінництва Андрій Дидик та студенти Михайло Марків Анна Сенчило, Мар’яна Оситняк. Делегація у супроводі завідувача агрономічним та лісогосподарським відділенням Миколи Шумника ознайомилась із структурою коледжу та його досягненнями останніх років. А потім була зустріч у прекрасно облаштованій бібліотеці, на яку зібралось понад 70 студентів.

     Жвавий інтерес у присутніх викликала презентація університету і факультету та перспективи, які відкриваються у випускників нашого зво. Закінчилась зустріч творчими номерами студентів НУБіП та вже легендарним гімном усіх агрономів «Агроном – син землі», у виконанні випускника цього коледжу Віталія Жемойди.

 

 

    Студенти коледжу Зволінський Микола Ігорович, Гриненко Любов Ігорівна, Мудрак В’ячеслав Миколайович мріють продовжили навчання в НУБіП України. Ще понад 10 молодших спеціалістів виявили бажання відвідати 21 березня День відкритих  дверей  Університету і там визначитися ЗВО для майбутнього навчання.

Юлія Дмитренко,

асистент кафедри генетики, селекції і насінництва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook