Весняний кубок - 2019 інтелектуальної гри «Брейн-ринг»

2 березня 2019 року

З метою розвитку інтелектуальних здібностей студентів і школярів та профорієнтації учнівської молоді, 2 березня 2019 року у коледжі було проведено Весняний кубок - 2019 інтелектуальної гри «Брейн-ринг».

Захід провели викладачі  загальноосвітніх предметів Олена Бідун та Людмила Клименко, які обрали цікаву тематику питань гри.

Брейн-ринг було проведено за підтримки Ірпінської міської ради, фармацевтичного підприємства ТОВ «Натур+» та Ірпінської кондитерської Заїр.

У заході взяли участь учні Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1, Ірпінської СЗСШ І-ІІІ ступенів №1 художнього профілю ім. А.С. Макаренка,  Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Софіївсько – Борщагівського НВК, Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН», Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, студенти  Ірпінського державного коледжу економіки та права та ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».  Всього у грі взяли участь 72 особи.

Із вступним словам до присутніх звернулася в.о. директора коледжу Наталія Володимирівна Ільченко.

Далі під позивні брейн-рингу вийшли команди і представили себе,  проголосили девізи і провели жеребкування.

У запеклій боротьбі всі учасники гри намагалися довести, що саме вони є найсильнішими інтелектуалами. У залі вирували емоції, та гравці намагалися якнайшвидше знайти відповіді на непрості запитання ведучого брейн-рингу - вчителя Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН» Івана Нечипорука.

У залі працювала апеляційна комісія під керівництвом викладача коледжу, к.е.н.  Валентини Вдович.

У ході гри члени команд продемонстрували високий рівень знань, кмітливість, отримали позитивні емоції та задоволення. У результаті зіграних  турів визначились переможці: перше місце посіла команда Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», друге почесне місце розділили команди Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 «Дещо з Ворзеля» та Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Big mind», а третє - команда Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1 «Фіксики» та команда ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

Переможців нагородили кубками та медалями, усі команди - грамотами та солодкими призами.

Адміністрація коледжу висловлює глибоку вдячність вчителям і викладачам, які підготували учасників, підтримували своїх вихованців та мали можливість бути присутніми на змаганні інтелектуалів, викладачу коледжу Олександру Ясінському - за технічний супровід заходу.

Сподіваємося, що присутні отримали справжню насолоду від гри. Віримо, що учасники використають свої знання в подальшому навчанні, а наш коледж стане для них тим закладом, де можна в майбутньому отримати справжню професію, стати фахівцем своєї справи та гідним громадянином країни.

Ірпінський економічний коледж  – це Ваше гідне майбутнє!

 

Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook