Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту організацій і адміністрування»

20 лютого 2019 року

    20 лютого 2019 року на факультеті аграрного менеджменту відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту організацій і адміністрування». Організували та провели захід кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту спільно з кафедрою менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

    З привітальним словом та побажанням успіху і перемоги до учасників звернулася голова комісії, д.е.н., професор, член-кореспондент Національної академії наук України, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Василівна Шинкарук.

  

    В Олімпіаді взяли участь студенти бакалаври третього і четвертого курсів. Оцінювання результатів Олімпіади проводила висококваліфікована комісія у складі: к.е.н.,професора Балановської Т.І., к.е.н..,доцента Суханової А.В., к.е.н.,доцента Артюх Т.О. Студенти виявили глибокі знання з управління та креативні підходи до вирішення ситуативних і розрахункових завдань.

   За результатами I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту організацій і адміністрування» призові місця та дипломи переможців отримали :

І місце – Сарака Оксана (ФАМ, 4 курс, 7 група)
ІІ місце – Філоненко Олександра (ФАМ, 4 курс, 4 група)
Палій Влада (ФАМ, 4 курс, 4 група)
ІІІ місце – Розовенко Вікторія (ФАМ, 4 курс, 7 група)
Порфіленко Злата (ФАМ, 4 курс, 3 група)

 

 
  

   Призери Олімпіади будуть представляти Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, що відбудеться 17-19 квітня 2019 року у Тернопільському національному економічному університеті.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

 

Анна Дергач,
старший викладач кафедри виробничого 
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook