Змагання з тенісу настільного за програмою спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України

27 лютого 2019 року
Навчальний корпус №9, кафедра фізичного виховання

     27 лютого 2019 року (середа) о 1500 в навчальному корпусі №9 відбудуться збори представників команд 29-ої спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2018-2019 навчального року з тенісу настільного.

     Порядок денний зборів:

  • оголошення регламенту турніру і терміну проведення;
  • жеребкування команд;
  • інформація з організації і проведення змагань: роз’яснення умов Положення про змагання, правил проведення змагань.

     Витяг з регламенту проведення змагань з тенісу настільного. Змагання особисто-командні. Склад команди: 2 чоловіка + 1 жінка. Ігри проводяться до 11 балів. Кожен гравець виконує 2 подачі вряд. Кожна гра складається з трьох партій, але якщо рахунок партій 2:0, то третя партія не проводиться. У фіналі за 1-4 місця спортсмени грають до 5 партій (до 3-ох перемог).
     Систему розіграшу визначає головний суддя змагань за сіткою Winner`s або за коловою системою або по групах і доводить інформацію на зборах представників команд перед початком змагань.
     При проведенні змагань за коловою системою місця учасників визначаються за найбільшою сумою очок набраних учасником в особистих зустрічах (в групі або в турнірі). За перемогу у грі учаснику нараховується 1 очко, за поразку – 0 очок. Якщо два учасника набрали рівну кількість очок в групі, то вище місце займає учасник, який виграв особисту зустрічі між ними. Командна першість визначається за сумою балів набраних спортсменами команди за таблицею 2. За однаковою сумою балів вище місце займає команда, яка має більшу кількість перших, потім других, потім третіх і т.д. особистих місць.

     Учасники. У спартакіаді “Здоров’я” беруть участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники структурних підрозділів НУБіП України. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які за сумісництвом є співробітниками НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади “Здоров’я” не допускаються. Вік учасників змагань спартакіади „Здоров’я” без обмежень.

     Заявки на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, печаткою факультету/ННІ, подаються головному судді змагань на зборах представників команд або безпосередньо перед початком першого туру в якому граї команда. Зразок заявки розміщено на сайті НУБіП України на сторінці Спорт/Положення про змагання, бланки заявок: (https://nubip.edu.ua/node/3318).

     У заявках обов’язково зазначається повна назва факультету, ННІ, структурного підрозділу, прізвище, ім’я по батькові спортсмена (повністю), вчене звання, посада працівника.


В’ячеслав Пархоменко,
головний секретар спартакіади «Здоров’я» НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook