Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

16 лютого 2019 року

14 лютого під головуванням професора В.К. Костюка відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини, на якому було розглянуто низку актуальних питань щодо навчально-методичного забезпечення навчального процесу з підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр» на факультеті.

Було схвалено інформацію голови НМК проф. Костюка В.К. про роботу комісії за 2018 рік та затверджено план роботи на 2019 рік, сформовано план видання навчально-методичної літератури. Було також розглянуто пропозиції запрошених на засідання комісії науково-педагогічних працівників механіко-технологічного факультету: зав. кафедри механізації тваринництва, к. техн. н., доцента, В.С. Хмельовського та к. техн. н., доцента С.Є. Потапової щодо можливості та доцільності включення до навчальних планів підготовки фахівців на факультеті ветеринарної медицини дисциплін за вибором студента, що мають технічне спрямування.

Під час засідання були розглянуті та рекомендовані до видання декілька методичних вказівок для лабораторних занять та самостійної роботи студентів, підготовлені співробітниками кафедри гігієни та санітарії тварин ім. А.К. Скороходька.

В.К. Костюк, І.М. Деркач

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook