Випускниця Юлія Шохіна вважає вступ на економічний факультет НУБіП України - успішним стартом свого професійного майбутнього!

11 лютого 2019 року

     Випускникам шкіл досить складно обрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато. Чим одинадцятикласники керуються у виборі професії і на що саме звертають увагу, – ми з’ясували, поспілкувавшись з Юлією Шохіною.


• Юліє, кілька слів про себе:
- Я, навчаюся в 11 класі Прилуцької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням інформаційних технологій І-ІІІ ст. №6 Чернігівської області. На даний час, - я вже визначилася з університетом та факультетом. Це НУБіП України, економічний факультет.

 

• Юліє, а чому саме НУБіП України? Чому економічний факультет і яка спеціальність Вам до вподоби?
- Про університет я дізналася від мами. Не так давно вона сама навчалася на заочному відділенні економічного факультету. Ще раз я переконалась, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли відвідала День відкритих дверей. Вразила доброзичлива і невимушена атмосфера в стінах університету, доступно були презентовані майбутні професії. Цікаво було дізнатися про міжнародні програми на навчання, стажування та практику. А спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» обрала тому, що професія фінансиста є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому, а також мене завжди приваблювала діяльність банківських та інших фінансових інституцій.


Чим цікавишся окрім навчання?
– Захоплююся вивченням інформатики, створюю сайти, звісно ж не професійні, але я вчуся, ще полюбляю бюті культуру, а саме makeup, цікавлюся новинками, які зараз є у світі. Зі спорту мене приваблює волейбол. В університеті сподіваюся на можливості активно займатися улюбленим видом спорту.

 

• Які мрії та плани на майбутнє?
– Перш за все вступити до університету, здобути якісні знання та стати фахівцем своєї справи, за що й отримуватиму гідну заробітну плату в майбутньому.


Юліє, успіхів тобі при здачі ЗНО і з нетерпінням чекаємо тебе побачити серед студентів економічного факультету НУБіП України в новому навчальному році!

 

 

Розмову провела Костюк Вікторія, 
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook