Прощання з колядою

6 лютого 2019 року
IMG 4595
Усе минає, гасне і сплива,
Лише вона над грішною землею
Сріблиться милосердною зорею –
Одвічна ласка Божого Різдва…

Незабаром українці відзначатимуть ще одне свято, а саме Стрітення Господнє,  яке завершує цикл різдвяних свят. Тож період віншувань, виконання колядок і щедрівок у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» завершили  вечором-прощання з Колядою. Щира подяка викладачам циклової комісії гуманітарних дисциплін, котрі вкотре змусили нас відчути дух Різдва, виконуючи відому колядку під клавішний акомпанемент. А Василь Лещук та Степан Жеребецький (викладачі циклової комісії) розвеселили присутніх веселою сценкою «Ніч перед Різдвом».

IMG 4464IMG 4475IMG 4481IMG 4485

Неймовірний музичний передзвін голосів, який вилився у колядки та щедрівки, змусив слухачів затамувати подих, коли на сцені з’явилися викладачі та студенти циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін.

IMG 4528IMG 4531 Циклова комісія природничих дисциплін та садово-паркового господарства  вразили присутніх не тільки талановитим виконанням творів різдвяного циклу, а ще й розвеселили традиційним театральним дійством – «Маланкою». Свято Коляди – вічне. Воно приходить до нас щороку, аби показати, що ми  родина, об’єднана дідівськими традиціями. 

IMG 4541IMG 4568IMG 4553IMG 4571

На мить сцена актової зали перетворилася на затишну світлицю, де вся родина, а саме циклова комісія механізації сільського господарства, чекає першої зірки Святвечора. На столі – традиційні українські страви і дідух, а в хату заходять справжні посівальники, бажаючи присутнім добра та здоров’я.

IMG 4587IMG 4604IMG 4610IMG 4615

Викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін, юнаки та дівчата спеціальностей цього відділення зачарували слухачів своїми дзвінкими голосами і колоритним співом під супровід сопілки.

Сміливі дівчата групи К-11М, котрі вперше вийшли на сцену, заколядували одну з найвідоміших українських колядок  «Добрий вечір тобі, пане господарю», представляючи циклову комісію фізико-математичних дисциплін, інформатики та обчислювальної техніки.

IMG 4578IMG 4661IMG 4652IMG 4659

На завершення святкового вечора директор коледжу Світлана Пилипишин подякувала усім за можливість насолодилися теплою різдвяною атмосферою свята і закликала закарбувати в пам’яті тиху мелодію колядки, яка вичікуватиме свого звучання на наступний рік.

 Заступник директора з виховної роботи,

Галина Процик

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook