Студенти факультету землевпорядкування взяли участь в обговоренні планів роботи Студентської організації НУБіП України

4 лютого 2019, 22:04

04 лютого 2019 року Студентська організація зібралася перший раз у новому навчальному семестрі для обговорення планів та ідей на наступні чотири місяці. На зборах були присутні: голова СО НУБіП Максим Паламарчук, голови та заступники усіх 15 факультетів, зокрема голова СО факультету землевпорядкування Марія Андрєєва та ії заступниця Анастасія Матейченко.

Семестр обіцяє бути насиченим, цікавим та повним різноманітних заходів. Наприклад, протягом березня та до середини квітня будуть проходити дебати найкращих спікерів, в яких може взяти участь кожен бажаючий. Також студентів у цьому семестрі, як і в попередні роки, очікує відома усім Голосіївська весна, де вони зможуть добре попрацювати, весело провести час. Особливою ця подія буде для першокурсників, які братимуть участь в цьому заході вперше.


Максим Паламарчук повідомив гарні новини, що тепер у їдальнях для студентів буде впроваджуватися картковий спосіб оплати. Також будуть встановлюватися wi-fi роутери в гуртожитках на кожну кімнату від одного спільного провайдера, що буде значно дешевше та зручніше.
З інформацією, яка обговорювалася на зборах, студенти зможуть ознайомитися на медіа-каналі у соціальній мережі Telegram, а також Instagram. Наразі вони дуже активно розвиваються та майже всі факультети мають свої сторінки у соціальних мережах.
Також найближчим часом на факультеті землевпорядкування проходитиме захід «Містер і Міс факультету», де дівчата і хлопці покажуть себе та свої таланти, тож запрошуємо усіх бажаючих подивитися та насолодитися концертом!

Анастасія Матейченко,
студентка 1 курсу факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook