Співпраця факультету енергетики та електротехніки з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБІП України

31 січня 2019 року

29 січня 2019 року науково-педагогічні працівники факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» побували в  Національному університеті біоресурсів і природокористування України в м.Київ з метою підвищення кваліфікації, обміну досвідом та визначення планів на майбутнє в навчальній, методичній та науковій діяльності. Зокрема відбулась зустріч з директором навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження д.т.н., професором Козирським В.В., заступниками директора та завідувачами кафедр ННІ.

В своєму виступі проф. Козирський В.В. чітко окреслив завдання, які стоять перед ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, розповів про організацію навчального процесу, про наукові проблеми, які вирішуються в інституті та закликав колег до тісної співпраці.

Детальніше про організацію навчальної, навчально-методичної та наукової роботи кафедр ННІ охарактеризували завідувачі кафедр, зокрема д.т.н., проф. Лисенко В.П., завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка; д.т.н., доц. Жильцов А.В. завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій; д.т.н., доц. Нікіфоров А.П., завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова та д.т.н., проф. Горобець В.Г., завідувач кафедри теплоенергетики.

Викладачі факультету енергетики та електротехніки мали можливість ознайомитись із діяльністю відповідних кафедр університету. Зокрема оглянули навчально-наукові лабораторії, проблемні лабораторії, було продемонстровано роботу деяких науково-дослідних установок, які створені викладачами кафедр НУБіП України. Колеги із Бережан розповіли про свої напрацювання, поділились досвідом в плані покращення матеріально-технічної бази факультету та тематикою наукових досліджень, які проводяться на кафедрах.   

У ході зустрічі викладачі факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України домовились про співпрацю між кафедрами, зокрема було обговорено ряд питань щодо спільних досліджень у наукових тематиках, опублікування статей у наукометричних базах Scopus, Web of Science, підготовці спільних навчальних посібників, підручників, монографій, а також методичних рекомендацій з навчальних дисциплін.

Адміністрація інституту та факультету енергетики та електротехніки ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» щиро вдячна керівництву ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, завідувачам кафедр та професорсько-викладацькому складу відповідних кафедр за співпрацю та сподівається на спільні результати у всіх напрямах діяльності.

 

Декан факультету енергетики та електротехніки,

к.т.н., доцент Бунько В.Я. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook