Профорієнтаційна робота кафедри фітопатології

25 січня 2019 року
Ліцей № 116

23 січня 2019 року на базі кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна з учнями 11 класу Природничо-гуманітарного ліцею № 116 м. Києва були проведені практичні заняття з теми «Інтегрований захист рослин» за участю викладачів кафедри.

В.о. завідувача кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна к.с.-г.н., доцент Дмитро Гентош ознайомив школярів з історією факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна, відмітив вагому роль захисту рослин від шкідливих організмів під час вирощування  сільськогосподарських культур та одержання високоякісної рослинної продукції.

К.б.н, доценти кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Олена Башта та Мирослав Піковський провели заняття на базі Проблемної навчально-наукової лабораторії «Мікології та фітопатології». Олена Башта  ознайомила учнів з особливостями виділення в чисті культури грибних збудників захворювань рослин.

Під час зустрічі школярам було запропоновано продовжити навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook