Профорієнтація кафедри педагогіки у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка

25 січня 2019 року

24 січня 2019 р. у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка відбулась зустріч зі студентами ОС Молодший спеціаліст та Бакалавр.

НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет представляли викладачі кафедри педагогіки - Васюк Оксана Вікторівна, Ковальчук Тамара Іванівна, Маценко Леся Миколаївна.

До уваги потенційних абітурієнтів було представлено інформацію про Університет, переваги навчання у ньому, можливість навчатися за спеціальністю «Освітні, педагогічні науки» (Педагогіка вищої школи) та ОП «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства), роздано рекламні буклети та анкети.

Надана інформація викликала у студентів багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох. Частина студентів коледжу вже бували в НУБіП під час Днів відкритих дверей та «в гостях» у своїх друзів, які вже є студентами нашого вишу. І хоча позитивне враження про Університет у них вже склалося, ми все ж запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей Університету, запланований на березень, і пообіцяли показати наш університет «в усій красі».

Щиро дякуємо за підтримку і допомогу в організації зустрічі зі студентами директору коледжу - Щербак Ользі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи - Кондратьєвій Валентині Павлівні, завідувачу відділення «Професійна освіта» - Бєлоусько Аллі Михайлівні, голові циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін - Гомелі Ніні Семенівні.

Варто додати, що плідна співпраця з педагогічним колективом коледжу триває не перший рік. Тож ми сподіваємося на її продовження. До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook