Михайло Дроздовський: «Щоб творити в цьому житті нове – обираю фах будівельника»

24 січня 2019 року
  •  Чому саме НУБіП?

     – Чув багато гарних відгуків від його випускників. По друге, через можливості, які він надає: гарна матеріально-технічна база, наявність кафедри військової підготовки, автошколи, багато різноманітних технічних і мистецьких гуртків, спортивних секцій, а також можливість здобути другу вищу освіту.

  • Який фах обрав?

     – Хочу щось творити, будувати власними руками, створювати нові архітектурні форми та образи будівель, які будуть зручні та комфортні для людей. Тому обрав професію будівельника. І у подальшому житті хочу бачити реальні результати своєї праці саме у будівництві.

  • Маєш якесь захоплення?

     – Займаюсь вільною боротьбою, вже маю перший розряд ДЮСШ з цього виду спорту. Був учасником різних змагань, в т.ч. і міжнародних, отримував кубки, грамоти, медалі та грошові нагороди. Полюбляю грати в футбол та волейбол. У подальшому планую подовжити займатися спортом у спортивних секціях університету.

  • А громадське життя?

     – Зараз виконую обов’язки заступника старости класу. На постійній основі спільно з своїми однокласниками займаємось волонтерством. Беру участь в художній самодіяльності в школі.

  • Чи займаєшся на підготовчих курсах в НУБіП України?

     – Так, з дисциплін «Українська мова», «Математика», «Фізика».

  • Як думаєш, це допоможе при вступі?

     – Обов’язково, адже цілеспрямовано займаємося для успішної здачі ЗНО, крім того, курси зосереджують.

Розмовляв Зиновій Ружило

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook