Профорієнтаційна робота продовжується...

19 січня 2019 року

Канікулярний період кафедра теорії держави і права присвятила майбутньому студенту НУБіП України. Протягом цього тижня доцент Людмила Протосавіцька та студенти її групи Право-1805 провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл Київської області.

15 січня 2019 року студентом В’ячеславом Степанюком було проведено профорієнтаційну бесіду з учнями 11 класу Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Васильківського району Київської області.

 

18 січня 2019 року доцент Людмила Протосавіцька зустрілася із учнями 11 класу Фастівецької ЗОШ Фастівського району Київської області.

 

Також в цей день ще одна студентка Марія Корецька відвідала ОНЗ «Студениківський НВК - ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»  Переяслав-Хмельницького району Київської області.

 

 

 

Доповідачі розповіли учням 10-11 класів про історію та традиції НУБіП, його структуру, головні напрями підготовки, особливості навчання загалом, так і за напрямом підготовки «Право» зокрема. Зосередили увагу на умовах та вимогах щодо вступу на навчання до НУБіП України у 2019 р.

Після проведеної профорієнтаційних бесіди декілька учнів виявили бажання порадитися з батьками та зв’язатися з приймальною комісією ВУЗу. Їх було запрошено на дні відкритих дверей НУБіП та юридичного факультету. Учнів  запевнили в тому, що їх завжди раді  бачити в стінах НУБіП України і побажали успіхів на нелегкій ниві отримання знань.

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії

держави і права НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook