Навчання керівного складу, профорієнтація та господарські питання – у центрі уваги ректорату

14 січня 2019 року

      14 січня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як зазначив очільник університету, цей тиждень буде присвячений семінару-нараді з обміну досвідом між керівниками ННІ, факультетів, завідуючими кафедрами та запрошеними гостями. Сьогодні університет відвідала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, а графік занять на наступні дні розміщений в календарі на офіційному сайті університету. Завершується навчання візитом до Інституту здоров’я рослин на чолі з першим проректором Ігорем Ібатулліним.

     Не знімається з порядку денного питання проведення профорієнтаційної роботи, набір на підготовчі курси та залучення випускників шкіл до участі в олімпіаді для вступу в НУБіП. Повторну співбесіду з керівниками підрозділів проведе проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.
     Поки триває канікулярний період, у навчальних корпусах і гуртожитках тривають внутрішні роботи, якими опікується проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     Також ректор Станіслав Ніколаєнко доручив директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському розробити проект порядку організації зустрічей з колективом і студентами кандидатів у Президенти України і народних депутатів. Принцип для всіх однаковий – рівні умови і можливості, буде визначена аудиторія, орендна плата, відведений позанавчальний час тощо. Валерію Іщенку спільно з головою профкому Ростиславу Тарасенку – розпочати реальні кроки з будівництва житла. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – підготувати проект обсягів державного замовлення.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook