Щорічний звіт директора про роботу навчального закладу

14 грудня 2018 року

 14 грудня відбулись загальні збори трудового колективу ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової», на яких директор Ольга Василівна Гордієнко виступила зі звітом про результати роботи протягом 2017-2018 навчального року та визначила основні стратегічні завдання на 2019 рік і перспективу.

Крім основних досягнень, директор проаналізувала і ті проблеми, які постали перед колективом коледжу в 2018 році, а також окреслила коло завдань на 2019 рік, насамперед в плані реалізації Програми розвитку Університету «Голосіївська ініціатива - 2020».

В звіті було наголошено, що освітня діяльність коледжу ґрунтується на концептуальних засадах Національної стратегії розвитку освіти в Україні, Закону України «Про вищу освіту», Закону України «Про освіту», Положення про вищий навчальний заклад освіти, Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах. Робота відділень, циклових комісій була спрямована на підвищення якості освітнього процесу, примноження та модернізацію навчально-методичної та матеріально-технічної бази, підвищення якості практичного навчання студентів та удосконалення і урізноманітнення шляхів профорієнтаційної роботи.

 

Головними результатами діяльності колективу коледжу визначено: виконання державного замовлення, реалізація ступеневої системи підготовки фахівців, проведення циклу виховних заходів, розширення співробітництва з аграрними підприємствами і заключення договорів про співпрацю в рамках дуальної освіти та участь колективу коледжу впродовж року в міжнародних та всеукраїнських конференціях, семінарах, майстер-класах, конкурсах в т.ч. організованих ДУ НМЦ «Агроосвіта». Значна робота проведена в переформатуванні навчального процесу в сторону збільшення кількості практичних занять та якості практичної підготовки студентів: заключені договори з ТОВ «Рожнівка-Агро», ТОВ «Наташа-Агро», з групою компаній «Нива Переяславщини» в 2018 році розширили межі застосування дуального навчання студентів технологічного відділення.

 

Багато уваги директор коледжу у своєму звіті приділила навчально-методичній роботі педагогів та якості підготовки учасників навчального процесу. Зокрема, зупинилась на розширенні міжнародних зв’язків в т.ч. укладанні меморандуму з Університетом економіки «Вижча школа Господаркі» (м. Бидгощ, Польша).

Багато зроблено за рік і для розвитку та зміцнення матеріально-технічної бази коледжу: поточні ремонти навчальних приміщень, корпусу гуртожитку, відремонтовано дах навчального закладу, частково замінено вікна гуртожитку на металопластикові, кухні оснащено стаціонарними електроплитами, в навчальному корпусі та гуртожитку встановлено енергозберігаючі лампи. Придбано комп’ютерну та мультимедійну техніку для оснащення навчальних приміщень, автозапчастини для ремонту транспорту, що використовується в навчальному процесі, модернізовано навчальні лабораторії.

 

Серед основних завдань на 2019 рік: ліцензування та акредитація спеціальностей, постійне підвищення якості навчального процесу, забезпечення реалізації ступеневої освіти, підвищення якості профорієнтаційної роботи, нарощування кадрового потенціалу шляхом збільшення частки викладачів з науковими ступенями, вдосконалення, зміцнення матеріально-технічної бази та ряд інших.

На завершення свого виступу Ольга Василівна побажала успіхів та процвітання в освітньому процесі, подякувала за плідну роботу та високий професіоналізм колективу ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової».

Присутні схвально оцінили діяльність директора коледжу, усього трудового колективу, внесли пропозиції на 2019 рік щодо модернізації навчально-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення та позааудиторної діяльності.

 

 

  

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook