На науковій раді юридичного факультету прозвітували про результати виконання науково-дослідних робіт

21 грудня 2018 року

     У Міжнародний день прав людини на засіданні наукової ради юридичного факультету пройшов звіт за результатами виконання науково-дослідних робіт.

     З звітом теми №110/95-Ф «Інформаційно-правове забезпечення екологічної складової національної безпеки України» виступив молодший науковий співробітник Віталій Вітів.

  

     У результаті виконаних досліджень колективом авторів кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства під керівництвом завідувача Віктора Ладиченка виконано аналіз законодавства, що регулює суспільні відносини у сфері доступу до інформації та національної інформаційної безпеки, запропонувати пропозиції щодо їх удосконалення, розкрито сутність адміністративно-правового забезпечення і регулювання моніторингу за навколишнім природним середовищем та системи раннього попередження відхилень від вимог екологічного законодавства, досліджено концептуальні підходи до здійснення адміністративно-правової діяльності місцевих (регіональних) органів у сфері інформування громадськості про стан дотримання екологічного законодавства, виконано дослідження критеріїв віднесення інформації до суспільно значущої інформації та інформації, що може бути використана в природоохоронній сфері.

     За звітний рік автори опублікували 3 монографії, 2 статті в науково-метричній базі WoS, 11 публікацій в інших виданнях, а також захищена кандидатську дисертацію.
     За результатами виконання ініціативних тем виступили професор Віктор Ладиченко, доценти Віра Качур, Людмила Протосавіцька, Олена Артеменко, Олена Гулак, старший викладач Світлана Ковальова та інші керівники ініціативних тем.
     Всі звіти схвалено.

     На звершення представник науково-дослідної частини Вікторія Самсонова подякувала науковому колективу юридичного факультету за проведену роботу та побажала інтегрувати зусилля для розробки наукових проектів, що зможуть гідно представити НУБіП у конкурсному відборі 2020 року.

Олена Яра

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook