Звіт директора коледжу

20 грудня 2018 року

 19 грудня 2018 року директор коледжу Корсун Ярослав Петрович, заслужений працівник освіти звітував про діяльність ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" протягом 2018 року.

На порядку денному були розглянуті наступні питання:

1. Звіт директора про діяльність коледжу.

2. Звернення колективу коледжу щодо завершення будівництва господарсько-побутового корпусу (Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи.

3. Звіт про фінансову діяльність коледжу (Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер коледжу).

4. Проект наказу про приймальну комісію на 2019 рік (Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії).

В обговоренні звіту взяли участь Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер коледжу, Якимчук І. О., завідувач відділення програмування, Чеботарьова І. В., голова студентської ради коледжу.

Царук В. Ю. звернув увагу на необхідність визначення рівня наукової та професійної активності педагогічних працівників, які входять до проектних груп та груп забезпечення підготовки за першим (бакалаврським) рівнем та у сфері фахової передвищої освіти.

Талімончук О. Г. звернув увагу на проблему добудови громадсько-побутового корпусу коледжу фінансування будівництва якого припинилося з 1992 року і запропонував звернутися від імені трудового колективу до центральних органів влади з проханням сприяти вірішенню даної проблеми.

Качановський О. І. підвів підсумки вступної кампанії 2018 року та визначив завдання на проведення профорієнтаційної роботи у 2019 році.

Черначук-Семенишина О. В. проаналізувала фінансову діяльність коледжу у 2018 році і відзначила, що фінансовий рік для коледжу закінчується без заборгованостей.

Якимчук І. О. проінформувала колектив, що на виконання програми "Рівненська ініціатива 2020" придбано 25 комплектів комп'ютерної техніки, яка вже експлуатується впродовж першого семестру 2018-2019 начального року. У перспективі капітальний ремонт локальної мережв коледжу.

Чеботарьова І. В. підвела підсумки діяльності органів студентського самоврядування за звітний період.

Після обговорення учасники зборів трудового колективу одноголосно схвалили звіт директора коледжу та підтримали перспективний план закладу на 2019 рік.

Людмила Балдич, методист коледжу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook