Бойова перемога чоловічої збірної НУБіП України з футзалу

18 грудня 2018, 23:14
м. Київ, КНТЕУ

     17 грудня у спортивному комплексі Київського національного торгово-економічного університету зустрілися принципові суперники Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентів ЗВО – збірна КНТЕУ проти збірної НУБіП України. Гра видалася дуже напруженою та насиченою великою кількістю порушень правил, що вилилося в одне вилучення гравця КНТЕУ та 6 жовтих карток для обох команд.

     Від самого початку гри, темп був не дуже високим, обидві команди приглядалися одна до одної. Наші гравці багато комбінували але майданчик нестандартних розмірів (36 на 15 замість 40 на 20 м.) не дозволяв використати технічну перевагу нашої команди. Ближче до середини першого тайму футболісти КНТЕУ почали не встигали за нашим хлопцями і на 12-й хвилині матчу чергове порушення правил збоку збірної КНТЕУ призвело до штрафного удару. До м`яча підійшов Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту) і потужним пострілом забив гол найкращому голкіперові Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентів ЗВО гравцю студентської збірної команди України з футболу Владиславу Бондарчуку. Рахунок став 1:0 на користь збірної НУБіП України. За дві хвилини до кінця першого тайму гравці КНТЕУ накопичили 5 фолів і порушили правила ще раз, за що були покарані 10-ти метровим штрафним ударом. Знову Олег Ставничий реалізував нагоду і рахунок став – 2:0.

     Другий тайм розпочався на великих швидкостях і на четвертій хвилині кожна з команд в своєму пасиві мала по три фоли. Іноді здавалося, що хлопці поплутали футбол з регбі. На 38-й хвилині матчу воротар суперників підключився до атаки і вдало пробив у верхній кут наших воріт, скоротивши рахунок до 2:1. До кінця матчу цей рахунок більше не змінився.

     Вітаємо збірну НУБіП України з перемогою і запрошуємо любителів футзалу до спортивного комплексу КНУБіА підтримати нашу команду у грі проти Київського університету ім. Б. Грінченка 20 грудня о 16:15 за адресою: вул. Освіти, 3!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічний факультет 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook