Борітеся й поборете!!!

18 грудня 2018 року

Саме такими словами Тараса Григоровича Шевченка звернувся до наших захисників студент 8 групи Олексій Герасимук.

Започатковані у 2015 році благодійні акції «Санітарний день кафедр» та «Підтримай воїна листівкою» Радою молодих вчених факультету ветеринарної медицини НДІ здоров’я тварин продовжились і цього року.
Цієї весни молодь факультету активно провелf збір макулатури та листівок на кафедрах та інших підрозділах. Активістам вдалося зібрати більш, ніж півтори тони паперу на 5000 грн, за які було придбано медикаменти та більш, ніж 100 листівок зі словами підтримки для наших захисників.

17 грудня 2018 року за сприяння декана факультету ветеринарної медицини Цвіліховського Миколи Івановича та директора НДІ здоров’я тварин Засєкіна Дмитра Адамовича відбулася зустріч Ради молодих вчених із представниками волонтерського руху із Запоріжжя, які регулярно виїжджають у гарячі точки Донбасу, а також опікуються пораненими бійцями, що перебувають на лікуванні у мобільних та стаціонарних військових госпіталях і цивільних медичних закладах – головним редактором газети «Запорізька правда» Наталією Георгіївною Зворигіною та співробітником газети.

В ході зустрічі Наталія Георгіївна представила фотозвіт передачі медикаментів минулих наших акцій та наголосила про важливість того, що ми робимо, адже підтримка патріотичності – це запорука перемоги.
Звертаємося до інших факультетів підтримати дану ініціативу в наступному році.

Голова Ради молодих вчених
Наталія Друзь

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook