Збори колективу Ірпінського економічного коледжу затвердили звіт про діяльність у 2018 році

18 грудня 2018 року

     18 грудня 2018 року відбулися збори трудового колективу ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», на яких заслухано звіт директора коледжу Сергія Михайлова про діяльність закладу у 2018 році.

     На зборах були присутні представники НУБіП України: Богдан Опальчук, заступник начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання та Леся Воляк, заступник декана економічного факультету.
     У своїй доповіді директор коледжу звернув увагу на основні досягнення трудового колективу, проблеми, що мали місце у звітному році, та окреслив завдання на 2019 рік.
     Серед з основних питань доповідач зупинився і на аналізі результатів вступної кампанії останніх двох років, роботі по стабілізації числа контингенту студентів та зміні акцентів у профорієнтаційній роботі.

 

     Сергій Іванович відзначив досягнення колективу в освітній, науковій, методичній та виховній роботі. Зокрема, звернув увагу на методичну роботу викладачів, наголосив, що протягом звітного року підготовлено 20 навчальних посібників, 75 методичних розробок за рекомендацією методичної ради коледжу; продовжується робота по наповненню навчально-інформаційного порталу на платформі MOODLE навчально-методичними матеріалами; проведено 21 відкрите заняття з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та інше. За результатами ЗНО 135 осіб зі 140 отримали сертифікат з української мови, що дає право на вступ до ЗВО на ОС бакалавра.
     Значна увага приділялася практичній підготовці студентів. За звітний період розширено бази виробничих практик, до навчального процесу долучалися провідні фахівці сфери виробництва, торгівлі, ІТ-сфери.

    Окремо у своїй доповіді Сергій Михайлов зупинився на здобутках студентської ради, студентів, які здобули перемоги в олімпіадах, спортивних змаганнях обласного і всеукраїнського рівнів та гідно представляють коледж на всеукраїнських і міжнародних конференціях.

     Завершуючи звіт, Сергій Михайлов підкреслив, що у 2019 році колективу потрібно зосередити увагу на реалізації заходів щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020»: спрямувати зусилля на проведення якісної профорієнтаційної роботи, виконання обсягів прийому за державним замовленням та за умов договору; активізувати роботу по залученню позабюджетних коштів; посилити наукову складову освітнього процесу; забезпечити виконання заходів з енергозбереження.

     В обговоренні доповіді взяли участь працівники коледжу: завідувач економічного відділення Вікторія Сова, завідувач лабораторії кандидат с.-г. наук Микола Поцілуйко, викладач Леонід Баланюк та інші члени колективу, які позитивно оцінили роботу колективу коледжу під керівництвом директора Сергія Михайлова.

     Богдан Опальчук, заступник начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, у своєму виступі висловив розуміння ситуації щодо набору студентів та закликав до активізації профорієнтаційної роботи, співпраці з університетом у питанні ступеневої освіти, покращення якості освітнього процесу, і відмітив здобутки коледжу в покращенні матеріально-технічної бази, створенні умов для навчання студентів та роботи всіх працівників.

     Учасники зборів трудового колективу позитивно оцінили роботу директора коледжу, схвалили звіт та підтримали окреслені завдання на 2019 рік.

     Делегатами на звітну конференцію трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України одноголосно обрано директора коледжу Сергія Михайлова, та голову профспілкового комітету Лілію Чайку.

Андрій Сиротенко,
заступник директора з виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook