Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відвідали майстер-клас «Просто про складне»: як зробити «ВАУ» презентацію

16 грудня 2018 року

Які інструменти використовувати, щоб зацікавити аудиторію? Як спрощувати тексти, щоб їх дочитували? Як створювати віжуали, щоб їх переглядали онлайн? Якою має бути контентна стратегія, яка допоможе зробити тексти популярнішими? Відповіді на ці та подібні запитання стали темою дискусії у невимушеній атмосфері на унікальному майстер-класі «Просто про складне»: як зробити «ВАУ» презентацію, зініційованому Центром організаційного розвитку та лідерства ІНТЛ НАУ. Участь у цьому майстер-класі взяли науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету доц. Грабовська І. В. і доц. Березова Л. В.

Спікером майстер-класу був Андрій Шевчук – креатор і стратег, член Координаційної ради громадської організації«СД ПЛАТФОРМА», яка проводить популярні тренінги для викладачів. Андрій Шевчук унаочнив конкретні інструменти, які важливі під час підготовки виступу: фотографії, онлайн-сервіси та основи копірайтингу.Викладачі дізналися прості підходи до ефективної візуалізації, “storytelling” упрезентації, спрощення тексту, уникнення канцеляризмів,«лайфхаки» поділу тексту на слайдах,принципи створення останнього ідеального слайда.

Учасники майстер-класу за дві години інтенсивного, якісного і корисного навчання отримали рекомендації, які можна використовувати для підготовки власних виступів, освітніх проектів, презентації стартапів чи власних ідей. Висловлюємо вдячність за проведений майстер-клас Андрію Шевчуку і Центру організаційного розвитку та лідерства ІНТЛ НАУ.

І. В. Грабовська,
в. о. завідувача кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook