У НУБіП презентовано стипендіальну конкурс-програму «Завтра.UA»

22 листопада 2018, 8:31

 

 
     20 листопада 2018 року в університеті координатором програми Оленою Міщенко було презентовано Стипендіальну програму Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA».
  
     На зустріч з координатором програми завітали студенти старших курсів усіх факультетів та інститутів університету. Інформація координатора програми Олени Міщенко викликала значний інтерес у присутніх студентів, спонукала до подальшого обговорення та з’ясування конкретних деталей.
     Найбільше студентів цікавили питання щодо переліку необхідних документів, тематики робіт, які подаватимуться на конкурс.
    Стипендіальна програма «Завтра.UA» – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді, започаткована у 2006 році Фондом Віктора Пінчука.
     Її головна мета – сприяти формуванню нового покоління та зміцненню інтелектуальної та ділової еліти країни. Конкурсна програма сприяє виявленню найталановитіших студентів України та надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створення додаткових можливостей для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.
     Стипендіати програми відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти та університетів-партнерів програми.
     Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.
     На студентів – переможців чекають:
  • щомісячна стипендія 2240 грн протягом року;
  • експертна та фінансова підтримка проектів;
  • членство в найбільшій мережі однодумців, що змінюють країну;
  • участь у конференціях Ялтинської Європейської стратегії (YES);
  • участь у молодіжному форумі Завтра.UA та освітніх таборах;
  • зустрічі зі світовими лідерами в рамках публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.
Детальна інформація, умови участі та онлайн-реєстрація на сайті: zavtra.in.uafacebook.com/ zavtra.ua
Оксана Зазимко
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook