Налагоджуємо співпрацю із школярами

12 грудня 2018 року

11 грудня 2018 року на запрошення керівництва Ліцею міжнародних відносин N51 міста Києва асистент кафедри теорії та історії держави і права  Карім Ємельяненко як експерт взяв участь у проведенні учнівської конференції для 9-11 класів з правознавства на тему: "Всесвітня декларація прав людини: світ і Україна". В учнівських доповідях було висвітлено права людини від зародження до закріплення у Всесвітній декларації прав людини та Конституції України. Виступи учасників були цікавими, в них піднімались актуальні питання з правознавства.

 

На заході було також презентовано потенційні можливості юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, що спонукало керівництво Ліцею до пропозиції з підписання угоди з НУБіП України щодо навчання майбутніх правників.

 

Під час зустрічі потенційним абітурієнтам було запропоновано інформацію щодо діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України, наголошено на перевагах навчання перед іншими вишами та ознайомлено із особливостями вступної кампанії в цьому році. Учні отримали вичерпні відповіді стосовно перспектив та переваг, які надає наш вищий навчальний заклад, специфіки навчання на юридичному факультеті, а також стосовно можливостей їх особистісного та професійного зросту

       Карім Ємельяненко детально ознайомив учнів із досягненнями юридичного факультету та університету в цілому, зокрема стосовно міжнародної співпраці, співпраці із потенційними роботодавцями та іншими вищими навчальними закладами.

 

 

Карім Ємельяненко,

асистент кафедри теорії та історії держави і права,

кандидат юридичних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook