Запрошуємо на відкриту лекцію на тему "Органічне виробництво продуктів харчування: загальні вимоги, принципи, аудит та контроль" в рамках реалізації Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС"
На факультеті ветеринарної медици 10 грудня 2018 року в 101 ауд. о 13.15 (4 пара) в рамках реалізації проекту Ерасмус+ Модуль Жана Монне "Контроль безпезпечності харчових продуктів в ЄС" («EU Food Safety Control» (№587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE) відбудеться лекція запрошеного доповідача, кандидата ветеринарних наук Руслана Івановича Білика на тему "Органічне виробництво продуктів харчування: загальні вимоги, принципи, аудит та контроль".
Марія Галабурда