Профорієнтаційна робота доцента Лавріненка О.Т. на Кіровоградщині

23 листопада 2018, 10:00
м. Кропивницький, Кіровоградська обл.

 Наприкінці осені доцент кафедри тракторів, автомобілів та енергобіосистем Лавріненко Олександр Тимофійович відвідав Кіровоградщину з метою поширення інформації про наш славетний університет. І в першу чергу він завітав до Кропивницького коледжу механізації сільського господарства. Висловлюємо велику подяку за сприяття в організації зустрічей з студентами директору коледжу Олександру Григоровичу Маменку. Лавріненко О.Т. завітав до студентів чотирьох груп механіко-технологічного відділення де розказав про здобутки НУБіП та вичерпно відповів на всі питання, яких було багато.

 

 

 

Також інформація про наш університет і зокрема про механіко-технологічний факультет та факультет конструювання та дизайну поширювалася серед випускників шкіл Кіровоградщини – у Компаніївському районі. Доцент Лавріненко О.Т. відвідав школи ЗОШ І-ІІІ ступенів в Компаніївці, Живанівці, Першотравенці та Лозоватці та в м. Кропивницький (ЗОШ №4), де ознайомив учнів одинадцятих класів із структурою та перевагами навчання в НУБіП України, широким вибором спеціальностей та подальшими можливостями працевлаштування за обраним фахом.

 

Майбутніх студентів ознайомлено із переліком спеціальностей університету, термінами вступної кампанії, переліком необхідних документів ЗНО. Учні задавали питання щодо умов навчання, проживання та дозвілля у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

 

Висловлюємо подяку директорам зазначених шкіл за надану можливість проведення зустрічей.

 

Доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем

к.т.н. Лавріненко О.Т.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook