День відкритих дверей для школярів м.Бережани

15 листопада 2018 року

  IMG 260114 листопада, незважаючи на невеликий дощ, у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» неймовірний аншлаг! Визначитись із майбутніми спеціальностями та детально довідатись про особливості навчання на День відкритих дверей до вишу завітала амбітна молодь  із загальноосвітніх шкіл та гімназії ім. Б. Лепкого м. Бережани.


  Позитивна енергетика і чудовий настрій панували у ЗВО.  Творча команда інституту продемонструвала молоді відеопрезентацію вишу, директор, д.е.н., професор Мирон Миколайович Жибак ознайомив гостей з історією і традиціями інституту, особливостями навчання у закладі, досягненнями студентів та викладачів.

IMG 2604 З особливостями вступної кампанії ознайомив гостей  відповідальний секретар приймальної комісії Богдан Васильович Луговий, про роботу консультаційно-підготовчих курсів з підготовки до ЗНО надала інформацію присутнім Надія Дмитрівна Островська.

IMG 2589IMG 2651IMG 2693 IMG 2680IMG 2676

 Переглянувши концерт, представлений студентами,  старшокласники разом із своїми наставниками вирушили на цікаву екскурсію по навчальних аудиторіях та лабораторіях закладу.

IMG 2704IMG 2702

IMG 3417

Абітурієнти побували на факультетах, де довідались про переваги навчання за обраними напрямами та перспективи працевлаштування в Україні. Варто зазначити, що для студентської молоді виш постійно організовує  практики за кордоном.

DSCN1677По завершенні інформативної екскурсії гості отримали безліч позитивних емоцій, яскравих і позитивних вражень.

Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook