Профорієнтаційній роботі постійна увага!!!

21 листопада 2018, 12:05
Шевченківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Тарасівське навчально-виховне об’єднання

       На кафедрі механізації тваринництва механіко-технологічного факультету третій рік поспіль, при проведенні профорієнтаційної роботи, використовувати старі зв’язки зі школами Київської області. Під час робочого тижня, профорієнтаційна робота була проведена у Руднянській середній загальноосвітній школі (навчається 273 учнів); Шевченківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Тарасівське навчально-виховне об’єднання – «заклад загальної середньої освіти – заклад дошкільної освіти» (навчається 641 учнів) Броварського району Київської області.


Так викладачі кафедри розповіли учням 9-тих, 10-тих та 11-тих класів шкіл Бородянського району про наш виш. Він акцентував увагу на рейтинг університету та перспективах зростання в самих різних напрямках. Василь Степанович детально також розповіли про механіко-технологічний факультет, прокоментували кожну із спеціальностей факультету, поділилися власними думками про переваги навчання на факультеті та в університеті на інших спеціальностях аграрного спрямування. Розповів про особливості студентського життя, проблеми, успіхи та про те як він обрав свій вибір.


Організатори заходу, доценти Хмельовський В.С., Заболотько О.О., Ребенко В.І. та Потапова С.Є. підкреслили, що кафедра є однією з випускових кафедр факультету і забезпечує підготовку студентів освітнього ступеня «Бакалавр», «Магістр» денної і заочної форми навчання за напрямом «Агроінженерія» та «Транспортні технології». Продемонстрований проморолик вступ до університету, підготовчі відділення та олімпіада з дисциплін, подав інформацію про факультет та університет.


Ребенко В.І. наголосив про можливості закордонного стажування та проходження практик. Проект «подвійних дипломів», за яким студенти отримують державні дипломи українського та європейського зразка, матимуть змогу отримати якісну європейську освіту, закордонний досвід.

Потапова С.Є.  ознайомила з інформацією щодо наявних спеціальностей та спеціалізації за якими університет проводить навчання студентів, з перевагами навчання у НУБіП України в цілому, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО, проакцентувала увагу на навчанні в англомовних групах та з потенційним наступним працевлаштуванням за обраним фахом.

Висловлюємо подяку директорам вищеназваних шкіл М.М. Олексієнко, О. П. Компанець, Л.А.Сігачовій за надану можливість проведення зустрічей та надіємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook